V okviru letošnjega turističnega festivala, ki poteka na temo Športna doživetja bogatijo mladinski turizem, so učenci razvijali idejo o zabavnem športnem doživetju za mlade, ki bi ga lahko vključili v obstoječo ponudbo. Tako je nastala ideja o športnem doživetju kot spremljevalnem dogodku tekmovanja s toplozračnimi baloni z naslovom LüftGumi.

Naloga


 V okviru letošnjega turističnega festivala, ki poteka na temo Turistični spominek mojega kraja, so učenci razvijali idejo, kako skozi originalen turistični spominek predstaviti naše kraje in njihove znamenitosti. Nastala je ideja o spominku pod znamko


V okviru letošnjega 32. turističnega festivala Turizmu pomaga lastna glava, ki poteka na temo Kultura in turizem, so učenci pripravili predlog skrivnostnega potepanja po naši okolici:

Idejo bodo marca predstavili tudi na turistični tržnici v Mariboru.


V okviru letošnjega turističnega festivala, ki poteka na temo Potujem, torej sem, so učenci pripravili predlog zabavnega, okusnega in aktivnega potepanja po naši okolici z naslovom:

Idejo bodo 6. aprila predstavili tudi na turistični tržnici v Mariboru.


kosaraLetošnja tema turistične tržnice je POTUJ Z JEZIKOM. Na to temo so učenke oblikovale svoj predlog turistične ponudbe, ki si ga lahko ogledate v projekti nalogi in knjižici receptov S CEKRON PO GÜJŽINO.

16. aprila pa bodo svojo zamisel predstavile tudi na turistični tržnici v Mariboru.

VABLJENI!

reklama
 

PRVO SREČANJE V NOVEM ŠOLSKEM LETU

Dobimo se v ponedeljek, 30.9.2013, ob 14.30 v biološki učilnici.


Turistični festival – Na zabavo v naravo

Tudi letos so učenci v okviru turističnega festivala, katerega tema je bila NA ZABAVO V NARAVO, pripravili svoj predlog turistične ponudbe z naslovom IŠČE SE.

Predstavili so ga v turistični nalogi, družabni igri in igrah za doživljanje gozda.


Tema turističnega festivala v letu 2015 je ZGODBE TURIZMA. Učenci o v okviru turističnega krožka pripravili predlog turistične ponudbe z naslovom KO OVCAM POSTANE DOLGČAS ali KAKO JE NASTAL GORIČKI JOGURT.

Predlog ponudbe so predstavili v turistični nalogi, ki jo “spremlja” knjižica receptov. Postavili pa so istoimensko Facebook stran, na kateri so utrinki ponudbe v sliki in besedi. Všečkajte!

(Visited 58 times, 1 visits today)