Spoštovani starši, 
šolsko leto 2019/20 je minilo. Danes je zadnji dan pouka. Letošnje šolsko leto je bilo posebno, drugačno od ostalih. Del šolskega leta smo morali zaradi izrednih razmer izpeljati z vašo pomočjo. Vem, da vam v mesecih karantene ni bilo lahko, da ste svoj čas morali prilagoditi delu in aktivnostim z vašimi otroki za šolo. Za vso vašo potrpežljivost, angažiranost, razumevanje in pomoč se vam v imenu vseh učiteljev šole iskreno zahvaljujem. Vaše delo je bilo v tistem času neprecenljivo. Žal se mora šolsko leto zaključiti drugače, kot smo imeli v navadi in se vam ne morem osebno zahvaliti, toda verjamem,  da bo v prihodnjem letu za to še dovolj priložnosti. 
Želim vam prijeten jutrišnji praznični dan, sproščeno in brezskrbno preživljanje počitniških dni z vašimi otroki ter da ostanete zdravi in se vsi septembra znova srečamo na naši šoli. 
Drage učenke, dragi učenci!
letošnje šolsko leto si boste zapomnili po COVID-u 19 in po šolanju na daljavo. Morali ste se spoprijeti z različnimi izzivi in se spoprijateljiti z različnimi napravami na drugačen, neobičajen način, saj ste tehnologijo morali znati koristno uporabiti in se še marsikaj naučiti sami ali s pomočjo staršev. Marsikomu od vas je bil takšen način dela všeč, marsikdo pa si je želel slišati tudi razlago. Kljub vsem izzivom ste bili vsi uspešni – eni bolj, drugi manj in ste šolsko leto uspešno zaključili, za kar vam iskreno čestitam!
Sedaj je pred vami čas za počitek, sprostitev in igro (v naravi, na igriščih, v kopališčih, ne za računalniki in mobilnimi napravami). Želim vam lepe počitnice, naberite si veliko energije za pričetek novega šolskega leta in predvsem, ostanite zdravi!
Hvala še enkrat in srečno!

Suzana Deutsch, ravnateljica

(Visited 12 times, 1 visits today)