Spoštovani starši, 
šolsko leto 2019/20 je minilo. Danes je zadnji dan pouka. Letošnje šolsko leto je bilo posebno, drugačno od ostalih. Del šolskega leta smo morali zaradi izrednih razmer izpeljati z vašo pomočjo. Vem, da vam v mesecih karantene ni bilo lahko, da ste svoj čas morali prilagoditi delu in aktivnostim z vašimi otroki za šolo. Za vso vašo potrpežljivost, angažiranost, razumevanje in pomoč se vam v imenu vseh učiteljev šole iskreno zahvaljujem. Vaše delo je bilo v tistem času neprecenljivo. Žal se mora šolsko leto zaključiti drugače, kot smo imeli v navadi in se vam ne morem osebno zahvaliti, toda verjamem,  da bo v prihodnjem letu za to še dovolj priložnosti. 
Želim vam prijeten jutrišnji praznični dan, sproščeno in brezskrbno preživljanje počitniških dni z vašimi otroki ter da ostanete zdravi in se vsi septembra znova srečamo na naši šoli. 
Drage učenke, dragi učenci!
letošnje šolsko leto si boste zapomnili po COVID-u 19 in po šolanju na daljavo. Morali ste se spoprijeti z različnimi izzivi in se spoprijateljiti z različnimi napravami na drugačen, neobičajen način, saj ste tehnologijo morali znati koristno uporabiti in se še marsikaj naučiti sami ali s pomočjo staršev. Marsikomu od vas je bil takšen način dela všeč, marsikdo pa si je želel slišati tudi razlago. Kljub vsem izzivom ste bili vsi uspešni – eni bolj, drugi manj in ste šolsko leto uspešno zaključili, za kar vam iskreno čestitam!
Sedaj je pred vami čas za počitek, sprostitev in igro (v naravi, na igriščih, v kopališčih, ne za računalniki in mobilnimi napravami). Želim vam lepe počitnice, naberite si veliko energije za pričetek novega šolskega leta in predvsem, ostanite zdravi!
Hvala še enkrat in srečno!

Suzana Deutsch, ravnateljica

(Visited 8 times, 1 visits today)