Učenec in dve učenki 9. razreda so se v četrtek, 30. 11. 2023, udeležili delavnic z naslovom Znanje za mlade (GFML se predstavi). 

Učenci so lahko izbirali med 25-imi različnimi delavnicami. Glede na interes so se učenci naše osnovne šole udeležili naslednjih delavnic: Vodni organizmi pod mikroskopom, Igrarije in Novinarji za en dan. 

Omenjen dogodek na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer je potekal med 8.00 in 13.00. Naši osnovnošolci so se v okviru tega dogodka seznanili z različnimi srednješolskimi programi, ki jih izvaja GFML. Glede na izbrane delavnice so naše učence zanimali programi splošne gimnazije, predšolske vzgoje in program multimedijski tehnik. 

Učenec in učenki 9. razreda so bili nad delavnicami, kulturnim programom in predstavitvijo šole zelo zadovoljni. Med dogodkom so spoznali sedanje dijake in dijakinje, profesorje in profesorice GFML ter učence in učenke drugih osnovnih šol. Delavnice so poleg informiranja o srednješolskih programih omogočale pozitivno atmosfero in navezovanje morebitnih novih prijateljskih vezi. 

Anja Santl, inkluzivna pedagoginja

(Visited 87 times, 1 visits today)