Spoštovani starši, dragi učenci

prvi teden “prisilnih počitnic” se je začel. Kljub temu, da moramo dneve sedaj preživljati doma, pa se bomo v naslednjih dneh večkrat brali. Prosim, spremljajte našo spletno stran, kjer bodo sprotna navodila.

Da ne bi popolnoma izključili pouka in dela za šolo, vam bomo v naslednjih dneh poslali podrobnejša navodila, kako vzpostavite komunikacijo s posameznimi učitelji in kakšne naloge bodo pripravljene za učence pri posameznih predmetih. Razredniki vam bodo poslali vstopne kode za učence za dostop do eAsistenta, kjer se bodo nalagale posamezne naloge. Prav tako boste dobili gesla za dostop do šolskih elektronskih naslovov in do spletnega okolja Office 365, preko katerega bodo posamezni učitelji lahko vzpostavili komunikacijo z učenci (predvsem z učenci od 6. do 9. razreda).

S konkretnim delom na daljavo bomo začeli s ponedeljkom, 23. 3. 2020, do takrat pa lahko izvajate zadolžitve, ki so vam jih učitelji že naložili – vsekakor pa lahko utrjujete učno snov, preberete knjigo za domače branje ali bralno značko, pogledate kakšno izobraževano oddajo in si pripravite predstavitev na temo, ki ste jo spremljali. Poleg tega lahko marsikaj storite za svoje zdravje (greste na sprehod, kaj dobrega skuhate, se pogovarjate…).

Za delo na daljavo boste dobili navodila po elektronski pošti tekom tega tedna.

Prepričana sem, da bomo skupaj zmogli premagati to neprijetno situacijo in da se bomo vsi iz tega tudi kaj naučili. Predvsem pa poskrbimo zase in za svojo varnost.

Preživite lepe dni.

Suzana  Deutsch

(Visited 2 times, 1 visits today)