Učenke OŠ Fokovci so se v petek, 11. 12. 2015 udeležile medobčinskega tekmovanja v odbojki, ki je bilo organizirano na OŠ I Murska Sobota. Tekmovanja so se poleg naših učenk udeležile še učenke iz OŠ I M. Sobota ter učenke iz OŠ Cankova. V prvi tekmi smo se pomerili proti učenkam iz OŠ I M. Sobota, kjer so učenke iz omenjene šole bile boljše in zmagale 2:0 v nizih. Nato je sledila še tekma za drugo mesto proti OŠ Cankova. Po dveh izenačenih nizih kjer smo prikazali zelo dobro igro smo na koncu slavili z 2:0, kar je pomenilo končno drugo mesto in uvrstitev na področno tekmovanje.

V ponedeljek, 14. 12. 2015 smo se tako z učenkami ponovno odpravili na OŠ I Murska Sobota, kjer je bilo organizirano področno tekmovanje. V skupini smo bili skupaj z DOŠ I Lendava in OŠ Beltinci. Žal smo obe tekmi izgubili in izpadli iz nadaljnjega tekmovanja.

photo 1     photo 2     photo 3

Barve naše šole so zastopale: Tjaša Ozvatič, Saša Farkaš, Neli Serec, Kaja Farkaš, Romana Kumin, Saška Gal, Nina Kočiš, Kaja Fartek, Kaja Baša, Mateja Kumin, Saša Farkaš in Kaja Farkaš.

Čestitke vsem igralkam za dobre in borbene predstave!